Annuleringsverzekering

zaterdag, september 25, 2010 9:30
Gepost in categorie Geen categorie

Wanneer u een vakantie boekt heeft u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer u door een onverwachte gebeurtenis niet op vakantie kunt gaan, kunt u door een annuleringsverzekering af te sluiten uw vakantie annuleren en uw schade gedekt krijgen. Ook wanneer u tijdens uw vakantie deze moet afbreken wordt
de schade door sommige verzekeraars gedekt.

Er zitten echter wel voorwaarden aan deze verzekering zoals bij iedere verzekering. Uw schade word gedekt wanneer het schade betreft die wordt gedekt door uw verzekering. U vind de gedekte schade welke uw verzekering dekt. U kunt een eenmalige annuleringsverzekering afsluiten, maar ook een doorlopende. Een doorlopende annuleringsverzekering is vanzelfsprekend een stuk goedkoper. De kosten van een eenmalige en doorlopende annuleringsverzekering verschilt per aanbieder. De keus in aanbieders is erg divers, de prijzen ook. Veel reisaanbieders bieden goedkope en goed dekkende annuleringsverzekeringen aan.

Het verschilt per aanbieder wat er gedekt word met uw verzekering. We hebben een aantal voorbeelden welke bij de meeste annuleringsverzekeringen in het pakket zitten.

Het verkrijgen van een visum word verhinderd Verzekerde word ontslagen en raakt werkloos. Het overlijden of het krijgen van een ongeluk of ziekte bij verzekerde. Gestolen of verloren reisdocumenten welke verplicht zijn om
door bepaalde controles te komen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van schade die gedekt kan worden door uw verzekering. Kijk goed in uw polisvoorwaarden voor de schade die uw annuleringsverzekering dekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u onverwachts dringend in uw leef en/of werkomgeving aanwezig moet zijn door een bepaald voorval. Dit kan ook vergoed worden door uw annuleringsverzekering.

Gaat u op vakantie met uw eigen auto? En gaat nu net enkele dagen voor uw vakantie uw auto kapot, dan kunt u dit bij veel verzekeringaanbieders laten dekken met een annuleringsverzekering. Kijk goed welke aanbieders dit wel
en niet aanbieden voordat u een verzekering heeft die deze schade niet dekt.

Het is belangrijk te allen tijde uw polisvoorwaarden goed door te nemen en hier van in kennis te zijn, dit is voor uw eigen belang, zo weet u waar u aan toe bent en in welke gevallen u verzekerd bent. Indien u een potentiƫle valkuil ziet kunt u zich hier tegen bijverzekeren.
Wat bij geen enkele verzekering gedekt wordt is het missen van uw vlucht door verhindering door bijvoorbeeld drukte op de weg of door uzelf te verslapen op de dag van uw vlucht.

Plaats een bericht